Hoevesteijn 1

4125 RG Hoef en Haag

€420.000

Beschrijving

In de woonwinkel krijgt u meer informatie over de reeds in verkoop zijnde (deel)projecten, kunt u de maquette bezichtigen, de brochure ophalen en u...

Lees meer...

In de woonwinkel krijgt u meer informatie over de reeds in verkoop zijnde (deel)projecten, kunt u de maquette bezichtigen, de brochure ophalen en uw interesse voor een volgende fase kenbaar maken.

Luxe kleinschalige buurt in Hoef en Haag

Hoef en Haag is een prachtig nieuw dorp aan de Lek. Het nieuwe plan Hoevesteijn ligt in de wijk Het Lint. Hoevesteijn ligt aan de Meander en heeft in het midden een parkje met daarin een oude eik. Een groot gedeelte van de woningen heeft dan ook uitzicht over het water. In Hoevesteijn komen rijk gedetailleerde 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen met een garage. Het plan krijgt een dorps-landelijke uitstraling. Kortom hier wordt het fantastisch wonen!

In Hoevesteijn komen verschillende woningtypes. Er zijn acht kavels waar een vrijstaande woning op komt waarvan je op zes kavels zelf jouw droomwoning kunt kiezen. Op de kavels 9, 10, 18, 23, 24 en 26 kan je kiezen uit 3 of 4 typen vrijstaande woningen. Op de overige kavels komen 2 onder 1 kapwoningen.

In de sfeervolle nieuwe buurt Hoevesteijn in Het Lint stel je zelf je huis samen. De plek van jouw dromen bestaat! In Hoevesteijn komen 8 vrijstaande woningen. Op 6 kavels heb je zelfs keuze uit verschillende varianten vrijstaande woningen. Je kunt ook kiezen uit 1 van de 2 onder 1 kapwoningen en die helemaal naar eigen wens samenstellen. Kies eerst een kavel en een woningtype. Laat je vervolgens inspireren door alle verschillende opties. Het is heel eenvoudig. Stel je unieke droomhuis samen met de woningconfigurator.

Jouw unieke huis
In Hoevesteijn kun je de woningen op maat maken met verschillende uitbreidingsopties en indelingsvarianten. Op 6 van de 8 kavels kan je kiezen uit 4 varianten vrijstaande woningen: Fort, Chateau, Kasteel en Slot.

De woningconfigurator
Wij leggen je graag uit hoe je een woning samenstelt. De woningconfigurator werkt eenvoudig. Eerst bekijk je het kaveloverzicht. Op de kavelkaart bovenaan deze pagina is zichtbaar waar de kavels liggen en op welk bouwnummer een vrijstaande woning mogelijk is en op welk bouwnummer een 2 onder 1 kapwoning. Deze kun je ook meteen selecteren. De gekozen woning kan vervolgens nog helemaal op maat gemaakt worden. Bekijk het filmpje en zie meteen hoe het werkt.

Verberg...

Belangrijke kenmerken

 • Eengezinswoning
 • 2 Etages
 • 147 to 176 m²
 • 176 m²
 • 5 tot 6
 • 20 m² Garden
 • 2 Slaapkamers
 • 1 Woonkamer
 • 2 Badkamers
 • 2019
 • A Energielabel A i
 • ID 123
1/7

Luxe kleinschalige buurt in Hoef en Haag

3/7

Prachtige mooie huizen in verschillende soorten die u kunt kiezen

4/7

Nog meer opties

5/7

Luchtfoto van de buurt

6/7

Variatie van een pand

VR Tour

De buurt

Wat je ook nodig hebt, het is allemaal in de buurt van Hoef en Haag te vinden. Van basisschool tot supermarkt, kinderdagverblijf en recreatiemogeli...

Lees meer...

Wat je ook nodig hebt, het is allemaal in de buurt van Hoef en Haag te vinden. Van basisschool tot supermarkt, kinderdagverblijf en recreatiemogelijkheden. Je loopt zo naar Hagestein, fietst in 10 á 15 minuten naar de Voorstraat in Vianen of pakt de auto om je 20 minuten later te vermaken in het levendig hart van Utrecht.

Bereikbaarheid
Hoef en Haag ligt heel centraal in Nederland, vlakbij de snelwegen A2 en A27. Wie met het openbaar vervoer naar Vianen wil, kan het beste kiezen voor de bus. Vianen heeft geen eigen NS station maar is toch goed bereikbaar. Je pakt de bus naar het CS in Utrecht en van daaruit neem je de trein. Met een uur ben je in Amsterdam, Rotterdam, Breda of Den Bosch. Het busstation ligt aan weerszijden van de A2.

Recreatie
Het nieuwste dorpje aan de Lek biedt volop recreatiemogelijkheden. Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen bij recreatieplas Everstein en varen door het rivierenlandschap. Het kan allemaal in Hoef en Haag. Hier voelt zelfs een doodgewone doordeweekse dag een beetje als weekend.

Scholen
Bijna elke wijk in Vianen heeft een basisschool. In totaal zijn er maar liefst 11 basisscholen in de gemeente. Ook is er middelbaar en voortgezet onderwijs. Je hebt het dus voor het kiezen.

Winkels
In 15 minuten fiets je naar het gezellige centrum van Vianen. Van kleine lokale ondernemers tot landelijke bekende winkelketens, je vindt ze in de Voorstraat en de straten daaromheen. Ook voor een terrasje, een kop koffie of een gezellige avond uit eten kun je prima terecht in Vianen.

Utrecht dichtbij
Zin om uitgebreid te winkelen? Met de auto rijd je in 20 minuten naar Utrecht. Het gezellige historische centrum met de wandelkades langs de charmante Oudegracht, de bruggetjes en de typische straatjes. Utrecht heeft vele terrassen en restaurantjes aan het water. Tel daar de vele (culturele) evenementen, de schouwburg, theaters, muziekcentrum Vredenburg, bioscopen en winkels bij op en we mogen constateren dat Utrecht bruist.

Verberg...

22

Gemiddelde leeftijd

€35.000,-

Gemiddeld salaris

Schoon

Luchtkwaliteit

1/3

Mooie horecagelegenheden in de buurt

2/3

Mooie moderne buurt

3/3

Sportverenigingen voor jong en oud

Algemene informatie

Halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk 'Heer'. Winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer in de ...

Lees meer...

Halfvrijstaande woning gelegen in de geliefde wijk 'Heer'. Winkelcentra, sportvoorzieningen, huisarts, apotheek, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Verberg...

Overige Informatie

- De woning is goed onderhouden. - De begane grond is de afgelopen jaren gemoderniseerd/verbouwd o.a.: nieuwe vloeren, nieuw stuc- en schilderwerk...

Lees meer...

- De woning is goed onderhouden.
- De begane grond is de afgelopen jaren gemoderniseerd/verbouwd o.a.: nieuwe vloeren, nieuw stuc- en schilderwerk, nieuwe plafonds met inbouwspots, nieuwe keuken, realisatie van de uitbouw (voormalige serre).
- Voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing.
- Slaapkamer 1 en 2 alsmede de badkamer hebben rolluiken.
- De achtertuin is gelegen op het zuiden.
- De garage is aan de achterzijde gelegen, haaks op de achtertuin. Voor de garage is een kleine oprit.

Verberg...

Heb je geen tijd om huizen te bezoeken?

 • Je kan langskomen bij de makelaar, maar de makelaar kan ook bij jou thuis langskomen voor een VR Tour

 • Zet de VR bril op en loop binnen in je toekomstige thuis!

 • Je kan ongeveer 4 huizen bekijken in een half uur

 • Ben je geinteresseerd in een bezichtiging?
  Demo ImmoFair - +1 23456789

Boek een tour!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen over uw bezichtiging. Controleer onze Privacyverklaring.

Klik hier om uw tour te boeken